CARPENTER BRUT X PERTURBATOR & SPECIAL GUEST: Ho99o9

3de november 2023 • OM

  • Deuren • 19:00
  • 20:00 • CARPENTER BRUT X PERTURBATOR

CARPENTER BRUT X PERTURBATOR

TICKET VERKOOP OP 13 APRIL OM 10.00 UUR!

THE LEATHER SACRAMENTS TOUR

CARPENTER BRUT

4 jaar na de Leather Patrol Tour en meer dan 130 concerten op het noordelijk halfrond, presenteert Carpenter Brut in 2022/2023 het tweede deel van zijn tweede trilogie, de Leather Terror Tour.

Dit verhaal, geheel verzonnen en op muziek gezet door Carpenter Brut, neemt een nieuwe wending. Bret Halford verandert in een bloeddorstige seriemoordenaar. Hij maakt gebruik van zijn tournees met zijn band Leather Patrol om wraak te nemen op degenen die hem als tiener misbruikten: dit is het uitgangspunt voor het schrijven van dit tweede album getiteld Leather Terror.

Met moorddadige riffs en metalen drums laat Carpenter Brut iets meer van zijn smaak voor 80s trash en metal horen en geeft hij ook meer ruimte aan de zang. Hun nieuwe show is even gespierd als dansbaar, wat resulteert in een meer elektrisch geluid dan ooit tevoren.

Carpenter brut zal worden bijgestaan door Perturbator, een donkere, retro-geïnspireerde elektronische muziek artiest die geprezen wordt voor zijn innovatieve werk in het synthwave genre. Ze zullen ook als speciale gast Ho99o9 verwelkomen, een door punk beïnvloed industrieel hip-hop muziek duo gevormd in 2014 door Yeti Bones en theOGM.