Niet te missen: MOONEYE op 6 april

Big Enough is een verbluffend, gevarieerd en toch coherent album. Gitarist/zanger Michiel Libberecht wordt persoonlijker en ontpopt zich in elk nummer als een volwaardig verhalenverteller.

Kom Mooneye live meemaken tijdens een van de concerten op de album launch tour, die België, Nederland en Duitsland aandoet. Met nieuwe nummers, hits als Bright Lights, Fix The Heater en Thinking About Leaving, bekende nummers van het album en een band die na jaren nog steeds in perfecte harmonie is, is een avond vol topmuziek gegarandeerd. Voor wie het zelf wil meemaken, wacht niet te lang met het bemachtigen van je ticket….

“Mooneye is een stuk volwassener geworden en gezien hun indrukwekkende tour door België en Nederland is het je vergeven als je denkt dat dit een van de meest innemende Indiase bands van het moment is” Le soir

Tickets